COSTIN TATUC
Costin Tatuc a fost pasionat inca de mic de automobile, motiv pentru care a urmat cursurile Liceului Auto din orasul natal, Ploiesti. Apoi, marcat de romanele politiste citite in copilarie, in anul 1990, a devenit politist. Bineinteles, pentru a ramane aproape de masini, si-a ales ca specialitate: circulatia.

Absolvent al Facultatii de Drept, fiind licentiat in stiinte juridice la Universitatea Bucuresti, a urmat apoi Cursurile postuniversitare la Academia de politie „Alexandru Ioan Cuza” - Stiinte politienesti si a sustinut masteratul in „Managementul sistemelor economice, turistice si administrative” la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.
In cei peste 25 de ani de cariera in Politie, Costin Tatuc a parcurs toate etapele evolutiei profesionale, debutand ca agent la Biroul rutier din cadrul Politiei municipiului Ploiesti, trecand apoi prin stagiile de: ofiter operativ, ofiter specialist, examinator, sef Seviciu rutier in cadrul IPJ Prahova, sef serviciu si director adjunct in Directia rutiera din cadrul IGPR, de unde a iesit la pensie in iulie 2016. In prezent isi continua activitatea in calitate de consultant in domeniul sigurantei rutiere.

Pentru ca una dintre activitatile gestionate de-a lungul timpului a fost preventia, Costin Tatuc colaboreaza cu specialistii Academiei Titi Aur in cadrul Campaniei „ViATA e a ta”. Sustine activ aceasta campanie, convins fiind ca, prin constientizare, putem determina tinerii sa adopte un comportament rutier sigur, reducand astfel riscul de implicare in accidente.