Sustine si tu campania Viata e a ta

Directioneaza 2% din impozitul pe venit

DESCARCA

Fie ca ai venituri din salariu sau pensie, fie ca sunt cumulate sau din alte venituri, si tu poti directiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia LIKE Bucharest pentru a sustine campania sociala „ViATA e a ta”! Descarca acum formularul care ti se potriveste (din variantele de mai sus) si sprijina campania Academiei Titi Aur. Printeaza-l pentru a-l putea completa!

icon-descarca-viata-e-a-ta

icon-completeaza

COMPLETEAZA

Formularul pe care il descarci este precompletat cu datele Asociatiei LIKE Bucharest, care deruleaza in 2017, pentru Academia Titi Aur, la nivel national, aceasta campanie de constientizare si preventie, cu scopul de a trage semnale de alarma asupra motivelor din cauza carora au loc accidentele rutiere in Romania. Completeaza formularul cu datele personale si semnatura.

In cazul in care doresti sa completezi formularul direct la Administratia Financiara sau sa-l descarci direct de pe site-ul ANAF, va trebui sa completezi tu datele noastre:

Denumire entitate nonprofit – Asociatia LIKE Bucharest
Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit – 34114972
Cont bancar (IBAN) – RO23INGB0000999906488245 (RON)

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu cunosti valoarea sumei care corespunde procentului de 2% din impozitul tau, deoarece aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.

Daca doresti sa ne sustii pe noi sau orice alta asociatie sau fundatie, poti sa le spui si prietenilor tai despre campania „ViATA e a ta”. Impreuna putem salva vieti!

TRIMITE

Depune formularul (in original) sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu sau, daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite prin posta si le distribuim noi:

Asociatia LIKE Bucharest

Calea Serban Voda nr.213-217
tronson 3, et. 8, ap. 35, sector 4, Bucuresti, Romania
cod postal: 040207
telefon: 0722266610

Termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2017, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa „identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

icon-trimite
Vrei sa afli noutati?
Inscrie-te pentru newsletter