Inscrie-te

ITI OFERIM SPECIALIZARE GRATUITA!

ESTI INSTRUCTOR AUTO?

Cursurile de specializare a instructorilor auto se fac atat la Academia Titi Aur, cat si cu Caravana ATA, in cateva orase din tara, care vor fi setate de catre parteneri/sponsori. Specialistii, psihologii si trainerii ATA au realizat un suport de curs complex care sa ajute instructorii auto sa-si structureze si sa prezinte informatiile catre cursantii lor, pentru a-i face sa devina niste soferi mai responsabili si mai constienti de riscurile din trafic.

Academia Titi Aur va specializa GRATUIT un numar cat mai mare de instructori auto, in limita implicarii sponsorilor, respectiv in functie de fondurile stranse in campanie. Inscrierea a fost prelungita pana la 15 iunie 2017, ora 23:59. Orasele in care va ajunge Caravana vor fi anuntate dupa aceasta data. Cursurile se vor desfasura in perioada iulie-august 2017.

Pentru alte detalii, trimite-ne un mesaj la adresa sustin@viataeata.ro

INFORMATII IMPORTANTE

 • Fiind vorba despre o specializare gratuita, intentia de a participa va fi inregistrata, iar toti cei care vor fi contactati in vederea programarii la curs, trebuie sa confirme disponibilitatea cu cel putin 10 zile inainte.
 • Avand in vedere faptul ca inscrierile sunt deschise pana la 15 iunie 2017, ora 23:59, vom anunta ulterior orasele din tara unde vom veni cu Unitatea Mobila a Academiei Titi Aur.
 • Orasele sunt decise exclusiv de catre sponsorii campaniei, care sustin demersul nostru de a va oferi gratuit cursul de specializare.
 • In functie de bugetul alocat de partenerii atrasi in campanie, vom sti si cati instructori vom putea instrui atat la Academia Titi Aur, cat si in tara.
 • Cursurile care se vor desfasura la Academia Titi Aur (DN1A, Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, Crevedia) vor fi anuntate cu aprox. 2 saptamani inainte, astfel incat inclusiv instructorii auto din orasele invecinate sa-si poata programa participarea.
 • Cursurile in tara se vor derula incepand cu luna iulie/august, iar traseul Caravanei Academia Titi Aur va fi anuntat din timp, astfel incat sa puteti confirma participarea.
 • Daca Caravana Academiei Titi Aur nu se va putea deplasa in orasul tau de resedinta, iar tu nu poti veni la curs pe traseul setat, suntem exonerati de orice obligatie.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii, astfel incat intregul demers al campaniei sa aiba rezultatele urmarite.
 • Inscrierea in cadrul campaniei, respectiv trimiterea informatiilor solicitate, nu asigura participarea niciunui instructor auto la cursul de specializare, avand in vedere numarul de locuri care este limitat de bugetul ce se genereaza de la sponsori.
 • NU vom agrea scolarizarea unui procent de peste 25% din totalul instructorilor auto dintr-o singura scoala de soferi, pentru a nu crea dezechilibre economice in piata.
 • Doritorii pot solicita o ofera la adresa vlad.marinescu@titiaur.ro, pentru a achita acest curs. Vom putea inclusiv sa deplasam Unitatea Mobila intr-un oras unde sunt astfel de cereri, chiar daca acesta nu este inclus in programul Caravanei.
COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS!

Nu ai reusit sa te inscrii pe harta?


De ce vrei sa te inscrii la cursul de specializare al Academiei Titi Aur?