Despre Campanie

SEMNALE DE ALARMA PENTRU SOFERI

Prin Campania sociala “ViATA e a ta”, lansata la nivel national, ne propunem sa salvam vietile tinerilor soferi si nu numai. Pornind de la faptul ca, in randul posesorilor de permis de conducere, cu varsta intre 18 si 24 ani, accidentele rutiere reprezinta CAUZA DE DECES NR.1, vrem ca, alaturi de partenerii nostri: Directia Rutiera din IGPR si Autoritatea Rutiera Romana, sa tragem semnale de alarma asupra motivelor din cauza carora au loc accidentele rutiere (folosirea telefonului mobil la volan, viteza, alcoolul, agresivitatea in trafic, oboseala la volan etc). De asemenea, pentru ca generatiile viitoare de soferi sa fie mult mai bine pregatite, ne-am propus sa specializam GRATUIT aprox. 1.000 de instructori auto din toata tara (atat la Academia Titi Aur, cat si intr-o serie de orase din tara, cu Unitatea Mobila pe care o detinem, in cadrul CARAVANEI Titi Aur), cu ajutorul sponsorilor.

AVEM O MISIUNE IMPORTANTA

Prin Campania „ViATA e a ta” vrem sa SALVAM VIETI. Partenerii media si influencerii ne vor spijini in a comunica motivele din cauza carora au loc accidentele rutiere, astfel incat soferii sa le constientizeze. Fie ca vorbim despre folosirea telefonului mobil la volan, alcoolul, viteza, agresivitatea in trafic, centura de siguranta, oboseala, consumul de medicamente sau droguri, fumatul sau mancatul in masina, ne-am propus sa schimbam comportamentul conducatorilor auto pentru a diminua numarul accidentelor rutiere.

De asemenea, demersul nostru vine sa sublinieze necesitatea cursurilor de conducere defensiva, ca metoda de preventie, mai ales ca in majoritatea tarilor din Europa aceste cursuri sunt obligatorii.

Pentru a putea realiza cursurile de specializare, pentru aprox. 1000 de instructori auto asa cum ne-am propus, este necesara implicarea sponsorilor/companiilor, care pot directiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatia LIKE Bucharest.

Fiecare partener isi poate alege numarul de instructori auto pe care doreste sa-i specializeze, fie direct la Academia Titi Aur, fie intr-un oras din tara, in Caravana ATA, cu Unitatea Mobila a Academiei.

Pana la 25 mai, persoanele fizice (cu venituri din salarii, pensii sau cu venituri din alte surse decat cele salariale: comisioane din vanzari, drepturi de autor, chirii, dividende, prime, bonusuri etc.), precum si persoanele fizice autorizate (PFA), pot directiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia LIKE Bucharest.

Fondurile stranse vor fi folosite pentru specializarea unui numar cat mai mare de instructori auto din toata tara. Ne dorim sa ajungem cu Caravana ATA in cat mai multe orase, motiv pentru care orice ajutor este binevenit!

ECHIPA CAMPANIEI